Как се играе онлайн Кено

как се играе онлайн кено

 

 

Има промяна в местоположението на игралните зали, като много играчи вече предпочитат да залагат в онлайн казина. Техните прости правила и, разбира се, високите печалби ги правят любими сред комарджиите. Тук ще се съсредоточим върху кено, игра, подобна на лотария и бинго. След като прочетете това есе, вие ще разберете добре основите на кено, включително как да играете и правилата на играта.

Как точно се играе Кено?

Играта на демонстрацията на кено на Bethenny, където можете да залагате фалшиви пари за практика, е най-простият метод за научаване на играта. Ние, разбира се, ще ви запознаем с правилата на играта, за да сте добре подготвени за нея. Залозите могат да се правят на всяка комбинация от числа от 1 до 80 в Classic Keno Universe на EGT; ако играчът предскаже правилно 20-те числа, които са изтеглени, той печели играта. Използва се уникална таблица за изплащане за детайлизиране на потенциалните изплащания за играчите.

Вероятно вече сте забелязали, че кено много прилича на други игри в стил лотария. Все пак това е хазарт, следователно има печеливши и губещи. Въпреки това, ако сте един от малкото късметлии, можете да спечелите някои сериозно впечатляващи суми.

Правила за Кено

Залагащият може да избере произволен диапазон от две до двадесет цифри от набор от осемдесет. В стандартната версия на кено 20 числа се избират на случаен принцип; някои варианти обаче изискват по-малко селекции. Оттам можете да проверите общия си брой правилни предположения и печалбите си. Можете да видите изплащанията за съвпадение на две до 10 числа в таблицата с печалби. Изплащанията започват от $0,50 за съвпадение на 2 числа и се увеличават до $100 за съвпадение на 10. Не е необходимо сложно планиране, тъй като всичко е лесно.

Въпреки че правилата на бинго, лото и томбола са малко по-различни, действителната разлика между тези игри всъщност е доста малка. За да играете бинго или лотария, например, трябва да имате цял ред от числа и или сами попълвате билета, или купувате такъв, който вече е попълнен с числа. И ако сте запознати с гореспоменатите игри, овладяването на правилата на кено трябва да е лесно.

Множество опции за залагане са налични в различни кено игри. Горно/долно, четно/нечетно и комбинирано залагане са само някои от многото възможни залагания. Поради по-голямата трудност при овладяването на тези пазари, свързаните с тях печалби също са по-големи.

Парично кено, което действително се изплаща

Залозите на кено в онлайн казината са за реални пари и печелившите могат да ги осребрят, ако имат късмет. Разбира се, винаги има риск от загуба и много играчи са съгласни, че за победа е необходим много късмет. Когато залагате реални пари, бъдете внимателни, за да не изчерпите напълно финансовите си ресурси. Няма полза от хазарта поради потенциала за пристрастяване и финансова разруха, която води след себе си. Желая ви много късмет и нека усилията ви се изплатят щедро.

×