Menu

Spartacus Gladiator of Rome Слот

Играйте слот играта Spartacus Gladiator of Rome безплатно

Преглед на играта Spartacus Gladiator of Rome

печеливши линии

100

барабани

10

минимален залог

0.005

максимален залог

2.5

процент на възвръщаемост

95.94%

тема на играта
максимална възможна печалба

1250

волатилност

среден

процент на възвръщаемост

95.94%

доставчик на игри

Williams Interactive (WMS)

Гледайте геймплея

Game Video
доставчик на игри

прогресивен джакпот

бонус игра

безплатни завъртания

функция за удвояване

скатер символ

уайлд символ

автоматичен режим

съвместим с мобилни устройства

обобщение

Spartacus Gladiator of Rome е популярен слот със 100 линии и 10 барабана на разработчика WMS. Темата на играта е свързана със Средновековието и книгата Spartacus.

Препоръчани казина

Правила и символи

Преди да започнете да играете този увлекателен Spartacus Gladiator of Rome slot, трябва да направите някои настройки. По принцип печелившите линии в тази игра са 100 линии на брой, но те не са фиксирани, така че ако искате можете да играете и на по-малко. След като изберете броя на линиите, трябва да отбележите залога на една линия и общия си залог. Може да завъртате барабаните ръчно със старт бутона или да превключите на автоматичен режим.

Символите в Spartacus Gladiator of Rome се връзват перфектно с темата на играта. Някои от тях са с по-ниска стойност, други са високоплатени или задействащи допълнително бонус ниво.

Най-ниско платени са картовите символи. Те предлагат еднакви изплащания от 5х, 10х и 50х по вашия залог на две линии.

 

Каската на воина и символът на меча също ще ви донесат по-малки печалби от 5х, 15х и 75х по вашия залог на две линии при попадение от 3,4 и 5 символа в печеливша линия.

По-високо платени са символите маскиран воин и лъв. Те ще ви възнаградят с 10х, 20х и 100х по вашия залог при наличието на 3,4 и 5 броя.

Основният символ Spartacus е в ролята на WILD и има функцията да замества всички останали символи, с изключение на FEATURE при печеливши комбинации.

Символът FEATURE се появява на 1, 3 и 5 барабан и на основния, и на колосалния набор барабани и активира бонус нивото с free spins. Три FEATURE символа ще ви донесат 8 безплатни завъртания с множител 2х по общия залог. Четири символа носят 12 free spins с множител 5х и 5 символа – 20 free spins с множител х20.

Бонус ниво с free spins

Както споменахме, играта Spartacus Gladiator of Rome има бонус ниво с free spins, по време на което можете да се сдобиете с изненадващо големи печалби. В зависимост от това колко символа FEATURE ви се паднат, се определя и броят на безплатните игри. По време на тези free spins символът Spartacus се натрупва по основните барабани като ги превръща в WILD, след това се прехвърля в колосалните барабани и образува множество печеливши комбинации.

 • 100 Super Hot Слот
  100 Super Hot
 • Pot O’ Luck Слот
  Pot O’ Luck Слот
 • Spartacus Gladiator of Rome Слот
  Spartacus Gladiator of Rome

Графика и аудио

Графиката на играта Spartacus Gladiator of Rome се базира на червената и златната цветови палитри, които представляват Колизеума. Символите Спартак и неговата придружителка са много детайлни и се отличават с техните ярки цветове. Аудиото се състои от развеселени хора на арената. Завъртането на барабаните едва се чува от шума на тълпата.

Spartacus Gladiator of Rome – стратегии

Ако искате вашата игра на Spartacus Gladiator of Rome slot да бъде успешна, е добре да следвате някои препоръки. Хубаво е да разгледате таблицата със символите и печалбите, които изплащат предварително, за да можете да разберете изцяло играта. Също така, трябва да съобразите стойността на крайния ви залог с общия бюджет, с който разполагате.

В кои онлайн казина можете да играете Spartacus Gladiator of Rome

Към момента Spartacus Gladiator of Rome slot не е наличен в българските онлайн казина. Можете да го откриете в някои чуждестранни казина или да се насладите на други подобни игри от разработчика WMS в сайта на лицензирания в България оператор Bet365.

Мобилна версия на играта Spartacus Gladiator of Rome

Благодарение на усъвършенстваната HTML5 технология, Spartacus Gladiator of Rome slot може да се играе от смартфони, таблети и всякакви други мобилни устройства. Няма значение дали устройството ви е с операционна система iOS или Android, защото играта работи добре и на двете.

Предимства:

 •  Вълнуваща тематика
 • Висока възвръщаемост
 •  Free spins бонус ниво
 • Повече линии

Недостатъци:

 • Играта не е налична в българските казина
 • По-бавно завъртане на барабаните

Обобщение

Няма съмнение, че слот играта Spartacus Gladiator of Rome е много вълнуваща. Когато започнете да я играете, най-вероятно ще имате победоносното усещане, че навлизате в бойна арена. Освен впечатляващите дизайн и аудио, слотът има и free spins бонус ниво. Тази WMS разработка е достъпна от всички видове мобилни устройства, така че може да се играе и в движение.

Често задавани въпроси

Темата на този слот е свързана със Средновековието и героя от историческата книга Spartacus.

Възвръщаемостта за любителите на ротативките е доста висока – 95.94%.

Печелившите линии в играта са общо 100 на брой. Но не е задължително да играете на всички, тъй като те не са фиксирани.

Първо трябва да изберете на колко линии да играете. След това трябва да определите залога на една линия и общия залог. Можете да завъртате барабаните ръчно или да включите на автоматичен режим.

Зависи колко FEATURE символи ви се паднат. При три броя, безплатните завъртания са 8, при 4 – 12 и при 5 – 20 свободни игри.

Дата на публикуване 04-10-2021 Соня Загорска

Относно автора

Соня Загорска

Специалист по дигитален маркетинг с над 6 години опит в сферата на хазарта и изключително внимание към детайла. Следя последните новини и иновации в казино игрите и винаги се стремя да предам информацията на читателите по интересен и увлекателен начин.

Вижте още публикации от Соня Загорска
×