Menu

6 знаменитости , които обожават да играят покер

знаменитости , които обожават да играят покер

 

 

След Дивия Запад и ерата на американската граница, покерът се превърна в игра със стотици различни варианти. За да бъдете успешен играч на покер, ще ви трябва повече от просто основни познания за играта, за да успеете. Рулетката разчита до голяма степен на случайността, докато покерът разчита в голяма степен на способностите на играчите.

Не е изненада, че много известни хора обичат да играят покер. Тогава има много. В тази статия ще ви запознаем с шест знаменитости, които никога не са криели страстта си към покера.

Бен Афлек

Бен Афлек, актьорът, най-известен с ролята си във филма “Бен Хур”, е голям любител на традиционната игра. В ранна възраст актьорът проявява интерес към покера и хазарта и дори е изгонен от казино заради „четене“ на карти, докато играе блекджек. След години практика, Афлек успя да спечели над $350 000 в покер събитие през 2004 г.

Майкъл Фелпс

Освен че плуването става най-украсеният олимпийски плувец някога, Майкъл Фелпс е запален играч на карти. Той казва, че старият му съквартирант Джеф Грос, който стана професионален играч на покер, го е научил на сложността на играта. Дори ако в момента Фелпс не се състезава като професионалист, няма да бъдем шокирани да го видим на среща в близко бъдеще.

Мат Деймън

Бен Афлек, дългогодишният приятел на Мат Деймън, също е голям ентусиаст на покера. Освен това той се появи в един от най-добрите филми на Rounders, правени някога. В резултат на това Деймън похарчи около $25 000 за професионален турнир, за да придобие по-добро усещане за това, в което се забърква. След заснемането на филма той продължи да играе играта и все още го прави.

Рафаел Надал

Най-великият тенисист в света е Рафаел Надал, когато не играе покер. Ясно е, че испанският ас се забавлява добре, докато играе. Преди време Надал беше назначен за лице на един от най-добрите покер сайтове в света. Рекордът му на масата обаче показва, че способностите му не са толкова впечатляващи, колкото в тениса.

Кевин Харт

В даден момент несъмнено сте гледали поне един от комедийните филми на Кевин Харт. Освен това обича да играе покер, докато не е на снимката. Откакто започва да играе покер, актьорът е спечелил около $50 000 от турнири, в които участва редовно. Може би малко по-малко от приходите му от филми, но така или иначе е начало, нали?

Дженифър Тили

Холивудската актриса Дженифър Тили също е професионален играч на покер. Тили е играла в множество събития и е натрупала около 1 милион долара награден фонд. През 2005 г. тя спечели турнира Ladies No-Limit Texas Hold ’em, едно от най-забележителните й постижения.

Не играехте ли на покер наскоро? Има много други залози на efbet, от които да избирате, ако това не е вашата чаша чай.

×