Menu

Bet365 стартира иновативна стрийминг услуга с ниска латентност

Неслучайно Bet365 се смята за един от най-добрите онлайн букмейкъри в световен мащаб. Операторът се стреми да предложи модерни функции, които значително да подобрят цялостното преживяване на залагащите. Любимият на мнозина букмейкър обявява ново многогодишно партньорство с компаниите iGameMedia и THEO Technologies за предоставяне на стрийминг услуга с ултра ниска латентност. Така играчите ще могат да се насладят на прякото предаване на спортните събития с по-малко забавяне.

iGameMedia и THEO Technologies ще пуснат новото решение през май 2023 година на живо в най-големия сайт за спортни залагания в света Bet365. Представител на бранда споделя колко развълнувани са всички от екипа, че в сътрудничество с партньорите в iGameMedia ще могат да продължат да предоставят най-доброто потребителско изживяване. По всичко личи, че Bet365 си остава най-подходящият избор за спортни залози. Повече подробности за функциите и пазарите в сайта може да прочетете в нашето обстойно Bet365 ревю.

Каква беше Bet365 стрийминг услугата досега

Както знаете, Bet365 предлага стрийминг услуга за спортните събития, само че не е налична за абсолютна всички събития. Текущото пряко предаване също е с добро качество. Но играчите трябва да запомнят, че за да гледат видеото трябва да имат налични средства в сметката си или да са направили залог през последните 24 часа. Пълните правила за прякото предаване могат да се проверят в официалния сайт на Бет365. Досега индустриалният стандарт за латентност на стрийминг събитията беше средно между 7 до 8 секунди като се използваше HLS.

Терминът „HLS“ означава HTTP Live Streaming. Това е адаптивен HTTP-базиран формат за транспортиране на видео и аудио данни от медийни сървъри към екраните на зрителите. HLS стриймингът може да работи от приложение на телефон, компютър, смарт телевизор. С HLS видео и аудио съдържанието се разделя на поредица от парчета, компресира се за бърза доставка и се предава през HTTP към устройствата на крайните потребители. След това зрителите могат да се насладят на плавен поток, въпреки случващото се на заден план. Технологии като MPEG-DASH разпространяват потоци по подобен начин на HLS, но при тях няма такава широкоразпространена поддръжка.

Какво ще се промени

iGameMedia ще предостави на всичките си партньори опцията за доставяне на съдържание чрез своя водещ One Platform API. Така всички техни клиенти ще могат да гледат пряко предаване на спортни събития при ултра ниска латентност. Стрийминг услугата ще бъде предоставена с фиксирана латентност от 2 секунди от източника. Това ще подравни данните и видеото и ще гарантира значително подобрено изживяване за потребителите. При необходимост ще бъде предоставена и услуга със забавяне от под 1 секунда. Ето защо не бива да пропускате да си направите акаунт в Bet365 и да се възползвате от тази иновативна опция когато стане достъпна през май 2023 година.

Главният изпълнителен директор на iGameMedia Майк Кобейн споделя, че са изключително щастливи от партньорството с THEO Technologies и, че техният HESP протокол е единственото решение за ултра ниска латентност на приемлива цена. Той потвърждава, че доставят поточно предаване на B2B индустрията от почти 15 години, но различното при HESP протокола е, че е базиран на сегменти, което означава, че може да бъде доставен със силно мащабируеми HLS-ориентирани CDN (мрежи за доставка на съдържание). Този HESP протокол има множество полезни функции като например способността да измерва потребителските условия и да реагира мигновено на слаби мрежи като промени към по-нисък адаптивен битрейт (побитова скорост) само с един кадър, което е 1/25 от секундата.

Ниска латентност във видео стрийминга – какво представлява

Латентността при видео стрийминга е забавянето между изпращането на съдържанието и получаването му. Колкото по-ниска е латентността, толкова по-малко е забавянето между изпратеното и полученото от устройствата на зрителите видео съдържание. По-високата латентност често води до негативно изживяване при гледане и може да накара потребителите да се откажат. За организаторите на хазартни игри това може да доведе до пряка загуба на приходи.

Ниската латентност (15 секунди или по-малко) е добра, но ултра ниската със сигурност е още по-добра. Поточното предаване с ултра ниска латентност обикновено е със закъснение под секунда. Ето защо играчите са супер развълнувани от предстоящия старт на новата стрийминг услуга в Bet365, която ще им осигури незабравими изживявания. Резултатът от тази ултра ниска латентност е безпроблемно и перфектно синхронизирано видео възпроизвеждане от страна на зрителите.

Как се гледа пряко предаване на живо в Bet365

Прякото предаване в Bet365 е достъпно само за регистрирани потребители. За да гледате на живо, трябва да влезете в профила си и да проверите кои от срещите в раздел „На живо“ имат икона за видео най-вдясно. Когато вече сте се логнали, може да кликнете на тази икона, за да стартирате стрийминг услугата. Необходимо е обаче да имате средства в сметката си или да сте направили успешен залог през последните 24 часа, за да гледате. Потребителите, които нямат регистрация в Бет365 имат достъп до статистиката, но ако изберат опцията за видео, ще видят съобщението „Логнете се да гледате“.

Обобщение

Водещият онлайн букмейкър Bet365 ще предложи нова стрийминг услуга с ултра ниска латентност в партньорство с iGameMedia и THEO Technologies през месец май 2023 година. Услугата ще помогне за предоставяне на невероятно изживяване при спортните залагания. Благодарение на новото решение, клиентите на Бет365 ще се насладят на безпроблемно и завладяващо преживяване и ще могат да гледат представянето на любимите си отбори на живо.

Поточното предаване с ниска латентност е задължително в днешно време. С напредването на технологиите, потребителите очакват висококачествен видео стрийминг без забавяне. Всички знаем колко неприятно е гледането със закъснение и как може да откаже зрителите много бързо. За бизнесите това може да се окаже пагубно. Ето защо осигуряването на поточно видео с ниска латентност и с висока производителност е от огромна важност. Bet365 са на правилния път с представянето на тази иновативна услуга и определено ще успеят да запазят репутацията си на най-добър онлайн букмейкър за спортни залози.

Дата на публикуване 25-04-2023 Соня Загорска

Относно автора

Соня Загорска

Специалист по дигитален маркетинг с над 6 години опит в сферата на хазарта и изключително внимание към детайла. Следя последните новини и иновации в казино игрите и винаги се стремя да предам информацията на читателите по интересен и увлекателен начин.

Вижте още публикации от Соня Загорска
×