Menu

Как да спечелим лотарията

как да спечелим лотарията

 

 

Въпреки появата на тенденции в една игра, повечето организатори на лотарии полагат големи усилия, за да гарантират, че числата са случайни, както отбелязва Хауърд; за да увеличите шансовете си за печалба от лотарията, всичко, което трябва да направите, е да избягвате лоши модели и да избирате числа въз основа на модели, които ви дават най-добрия шанс за печалба. Вярвате или не, всички останали също мислят за игра на модели (чрез избиране на числа, които образуват линия надолу или надолу, създаване на диагонали или създаване на инициали). Авторът на The Lottery Guide Гейл Хауърд, която е работила като търговец на Уолстрийт през 80-те години на миналия век, направи някои анализи и откри, че печалбите от лотарията следват модели, които са също толкова предвидими. Пазете се от 1, 3, 4, 7, 9 и 11, тъй като това са най-разпространените нещастни комбинации. Избягвайте прави линии и други чести модели на лотарийни билети; 3, 4 и 5 играчи са изненадващо немотивирани.

Щракнете тук, за да научите повече за шансовете си за печалба

Комбинацията попада в категорията модели, които имат 33% по-висока вероятност да спечелят от лотарията, правейки (а) правилния отговор. Следните техники за безплатни лотарии са извлечени от книгата за лотарии на Гейл Хауърд, The Lottery Guide, за да ви помогнат да играете по-стратегически и да спечелите лотарията. Това е само илюстрация; книгата навлиза в големи подробности, за да опише всички успешни стратегии за избор на числа и предоставя няколко примера.

Прочетете също Как да играете на зарове

Тези безплатни съвети за лото са извлечени от ръководството за лотарии на Гейл Хауърд и могат да ви помогнат да играете по-стратегически и да спечелите лотарията. Това е само илюстрация; книгата е много дълга, с примери на модели, за да опише ВСИЧКИ успешни стратегии на Гейл Хауърд за избор на числа във всяка игра.

Изчислете вероятността да спечелите

Now that you are aware of how helpful probability is, particularly for lottery players, let’s move beyond the simple odd and even patterns. You’ll have an advantage over these players and be able to avoid losing money if you know the combinations and patterns to avoid. Try to create numerical patterns sometimes because people frequently believe (erroneously) that a series of numbers won’t appear. Why not pick 34, 35, and 36 instead.

Simply choose your preferred option from the options listed below to examine lottery facts, such as the most frequent numbers, consecutive number patterns, odds distribution vs. equilibrium, and bell curve data. In 82 percent of all drawings, sets featuring these three designs are the winners. You shouldn’t choose your numbers based on these if you want to win.

Стратегия за спечелване на групови групи

В 78% от всички рисунки номерираните комплекти с тези три модела водят до победа. В 81% от всички рисунки има печеливши комплекти, базирани на тези три модела. Но произволно генерираните числа създават модели, които могат да бъдат наблюдавани и използвани.

Въпреки че това вероятно не е добра идея в наши дни, ако имате време, проверете моделите на лотарията във вашите държавни лотарии. Въз основа на най-добрите модели, лотарийните номера трябва да бъдат избрани по оптимален начин. За съжаление, много хора правят лош избор за своите номера. Проблемът е, че освен ако не работите с Lottometrix, не можете да разберете дали резултатите ви се основават на лоши модели. Предсказуеми модели

Що се отнася до избора на лотарийни числа, страната следва добре познати и предсказуеми тенденции, като например рождените дни, поради което числата над 31 се избират по-рядко. Ние, хората, намираме за голямо предизвикателство да оценим наистина произволната случайност, защото ние сме същества с навик, които сме свикнали да търсим модели в природата и емоционални сътресения в живота си. Въпросът е как да гарантирате, че вашите цифри са базирани на най-добрите модели. Подобно на примера с мрамор, би било трудно да се класира модел в вратовръзка, когато той превъзхожда други модели. Нека идентифицираме моделите в лотарията, които имат най-добри шансове за успех. Както можете да видите, след експериментиране и оценка на вероятността, моделите, които очаквахме да се появяват по-често, бяха начертани по-често от други модели. Наистина ли е толкова добра идея да похарчите, да речем, £50, за да спечелите десетократно разделение между 50 души? ИЛИ ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-РАННИТЕ ПАТЕНТИ. Камбанови криви и компютърни алгоритми са два други, по-странни подхода за идентифициране на числени модели. В 82% от рисунките ще се вижда един от тези три модела. Летец от Къртланд печели голяма награда от ВВС на КЪРТЛАНД, Ню Мексико. Джон Сан Картие държи. Той е инструктор по работа със специални товари тук към 58-а учебна ескадрила. (Изображението е предоставено с любезното съдействие на ВВС на САЩ). Четирите ъгъла и центърът на игралното поле, букви от азбуката като X или M, зигзагообразни шарки, кръстове и хоризонтални, вертикални и диагонални линии са типични модели. Подобни тенденции често се наблюдават и могат да доведат до прекомерно споделяне на печалби, според Националната лотария. Списъкът с добре познати лотарии и съответните им тенденции за игра и избягване са показани в таблицата по-долу. Изберете останалите модели, ако искате да загубите пари. Съответно, от 2158 тегления на Австралийската лотария, модели 203 и 205 не се появиха нито веднъж. Изберете модели 162, 203 или 205, ако искате да загубите пари завинаги. Теоретично можете да видите от таблицата по-горе, че тегленията на практика никога не включват моделите 162, 203 и 205. Можете да създадете 210 уникални комбинации, когато теглите всички модели за лотарията 6/45. В 83% от рисунките ще се вижда един от тези три модела.

×