Menu

Wild West Gold Cлот

Преглед на играта Wild West Gold

Печеливши линии

40

Барабани

5

минимален залог

0.2

максимален залог

100

процент на възвръщаемост

96.51%

Тема на играта
Максимална възможна печалба

0

Волатилност

Висока

процент на възвръщаемост

96.51%

Доставчик на игри

Pragmatic Play

Гледайте геймплей

Game Video
Доставчик на игри

Прогресивен джакпот

Бонус игра

Безплатни завъртания

Функция за удвояване

Скатер символ

Уайлд символ 

Автоматичен режим

Съвместим с мобилни устройства 

Обобщение

Wild West Gold е слот от Pragmatic Play, проектиран в темата на Дивия запад. С други думи, цялата игра се развива на стария градски площад, който е ограден с дървени къщи. Ако говорим за дизайна на символите, цветовете на картите изглеждат така, сякаш са издълбани от дърво.

Готов ли сте да стъпите в Дивия Запад и да откриете съкровищата, скрити под скалите и теренът? Пригответе се да се съберете и да изследвате прашните пътища на златодобива, където наградите са толкова високи, колкото и рисковете.От Калифорнийската златна треска до Клондайкската златна треска, Дивият Запад беше дом на някои от най-легендарните моменти в историята на златодобива.Като ентусиаст на igaming, знаете, че нищо не е по-вълнуващо от лова.И в Дивия Запад няма по-добър лов от търсенето на злато.Но бъдете предупредени, опасностите на златодобива са реални и не са за хора със слаби нерви.Въпреки рисковете, мамата на богатството продължава да привлича авантюристи от всички краища на света.Затова, обуйте си ботушите и хванете кирката си, защото пътешествието до Дивия Запад Gold е на път да започне.

Калифорнийската златна треска

Вие се отправяте на пътешествие до Калифорния, където ще откриете бързината на златото и цената, която се плаща за него. През 1848 година в Калифорния беше открито злато и след като новината се разпространи, хора от целия свят се стекоха в региона, за да опитат късмета си.Калифорнийската златна клюка беше започнала и тя щеше да промени икономическия и социалния пейзаж на Запада завинаги. Техниките за добив на злато бяха много примитивни, като повечето миньори използваха прости инструменти като кирки, лопати и тенджери, за да извлекат скъпоценния метал от земята. Въпреки това, с пристигането на все повече хора в Калифорния, търсенето на злато нарасна и бяха разработени по-сложни методи за добив.Икономическият ефект от Златната клюка беше огромен, регионът преживя бум в населението, търговията и индустрията. Въпреки това, нашествието на хора доведе и до деградация на околната среда, преместване на индиански общности и социални безпорядъци.Докато продължавате пътуването си в Дивия Запад, скоро ще научите за друго значимо откритие на злато, Комсток Лоуд.

Комсток Лоуд

Откриването на среброто в Комсток Лод беше истински играчка за индустрията на минното дело. Бързо се превърна в един от най-богатите сребърни мини в света и доведе до нова ера на техниките за добиване на минерали. Комсток Лод се намираше в Невада и беше открита през 1859 година. Това доведе до наплив на хора в района, надявайки се да се обогатят. Икономическото въздействие на Комсток Лод беше огромно. То допринесе за повишаване на икономиката на съседните райони и също така допринесе за финансирането на развитието на Сан Франциско. Комсток Лод също имаше голяма роля в развитието на западните Съединени американски щати. Въпреки рисковете, свързани с техниките за добиване на сребро, мнозина губеха живота си. Въпреки това, Комсток Лод продължи да бъде голям източник на сребро за много години. В следващата секция за Златната Клондайк Разходка, ще видите как друго откритие на скъпоценни метали доведе до подобен наплив на хора в нов район.

Клондайкската златна треска

След като новината за богато златно находище в региона на Клондайк в Канада се разпространи през 1896 година, не можа да устои на изкушението да се присъедини към хилядите надеждни проспектори, които се отправиха към Северната част.Златната клюка в Клондайк имаше значим влияние върху икономиката не само в Канада, но и в околните райони на Аляска и Съединените щати. Неочакваният приток на хора доведе до създаването на нови градове и бизнеси, както и установяването на системи за транспортиране на материали и хора в и извън района.Златната клюка в Клондайк имаше и културно значение, тъй като хора от цял свят се отправиха към Северната част в търсене на злато. Това доведе до разнообразно общество от проспектори, от опитни миньори до напълно начинаещи.Въпреки предизвикателствата и опасностите при проспектиране на злато, обещанието за намиране на богатство беше достатъчно, за да привлече хора от всички слоеве на обществото към Клондайк. Но, както скоро научихте, търсенето на злато можеше да бъде толкова коварно, колкото и стимулиращо.

Опасностите при златотърсене

Здравейте, златоносец! Готови ли сте да се изправите срещу опасностите на дивия запад в търсене на богатство?Бъдете готови за тежки животни условия, с малко убежище или храна. Ще се изправите пред изкушаваща терен, със стръмни скали и ледени реки, които заплашват да ви отнесат. И внимавайте за враждебните племена на индианците, които не понасят добре чужденци, които нахлуват на техните земи.Готови ли сте за предизвикателството?

Трудни жилищни условия

Животът на дивия запад не беше лек; беше труден. Горещата жега, ледената студ и ограничените ресурси го правеха предизвикателен. Проблемите с хигиената бяха разпространени, а чистата вода беше рядкост.Храната беше трудно достъпна, а това, което имаше, често беше гнило или заразено с насекоми. Трябваше да бъдеш изобретателен и да се справяш с това, което имаше, или да рискуваш да останеш гладен. Тежките жизнени условия правеха поддържането на добро здраве трудно.Болестите бяха често срещани, а медицинската грижа беше практически неналична. Трябваше да разчиташ на своята собствена познания за естествени лекарства или да се надяваш, че някой в общността ти имаше медицински опит. И ако беше ранен, трябваше да го издържиш или да рискуваш да пътуваш за дни, за да намериш лекар.Но опасностите на дивия запад не бяха само отвътре; самата местност беше коварна.

Опасен терен

Преодоляването на опасните пейзажи на Дивия Запад не беше лесно. Докато яздехте на кон през скалистата местност, трябваше постоянно да сте внимателни към околната среда. Една грешка и можехте да паднете от крут скален обрив или да потънете в бързообразуващ се пясъчен канал.Не само трябваше да се притеснявате за самата местност, но и за бандите от извънзаконници, които карали на свобода в предните редици. Те бяха известни с нападенията си и обирането на пътници на пътя. Трябваше да останете предпазливи и готови да се защитавате по всяко време. Беше постоянна битка за оцеляване в тази беззаконна земя.Докато се подготвяхте за следващата част от пътуването си, не можехте да не усетите усещане за безпокойство. Знаехте, че следващото предизвикателство ще бъде още по-голямо от предходното. Заплахата от враждебни племена на индианци се наближаваше отдалеч и знаехте, че трябва да внимавате и да се движите внимателно, за да избегнете ненужни конфликти.

Враждебни индиански племена

Докато се движите все по-дълбоко в неизвестното, сянката на индианските племена хвърля застрашителна присъда върху вашето пътешествие, като мрачна облачност, надвиснала над главата ви.Земята, която преминавате, е била дом на тези племена за поколения. Техните взаимоотношения с колонизаторите са били изпълнени с напрежение и враждебност.Не можете да не усетите чувство на неудобство, докато размишлявате за влиянието на колонизацията върху живота на тези племена.Индианските племена са били подложени на жестоко обезчовечаване и принудени да напуснат начина си на живот. Раните от това историческо травматично събитие са продължили да се носят през поколенията, а ефектите все още могат да се усетят днес.Докато преминавате през земята, която някога е била тяхна, не можете да не се запитате за трайното наследство на Дивия Запад. Как ще оформи бъдещето на тази земя и нейните хора?

Вечното наследство на Дивия Западен Злато

Не можеш да отречеш трайния ефект, който Wild West Gold има върху жанра на западните филми. Културният му влияние е неоспоримо, като художественото му представяне на Дивия Запад привлича играчи от целия свят.Характерните герои на играта и вълнуващите обрати в сюжета са вдъхновили филмови създатели да създават западни филми, които улавят същността на това вълнуващо време.Трайното наследство на Wild West Gold се крие в неговата способност да пренася играчите във времето, когато каубои и извънзаконници бродят по границата. Иновативната му механика, висококачествената графика и забавните функции го правят любим сред ентусиастите на игрите.Докато игралната индустрия продължава да се развива, Wild West Gold остава игра, насочена към Берлин, която улавя вълнуващия елемент и приключението на Дивия Запад.

Вход:Заключение

Поздравления! Достигнахте края на това пътешествие в историята на Wild West Gold. Когато размишлявате за приказките за Калифорнийската златна треска, Комсток Лоуд и Клондайкската златна треска, осъзнавате, че търсенето на богатство е вековна преследвана цел, която продължава до днес в света на iGaming.Точно като златотърсачите от миналото, които рискуваха живота си, за да станат богати, играчите от днес търсят непрекъснато тази голяма печалба. Но, както при всяко рисковано предприятие, има опасности, за които трябва да сте внимателни.Точно както Дивият Запад беше изпълнен с бандити и измамници, светът на iGaming е дом на измами и измамници. Затова бъдете внимателни и направете си изследванията, преди да се отправите на собствената си мисия за богатство.В крайна сметка, наследството на Wild West Gold е отстъпление, риск, и надеждата да се стане богат. Докато продължавате своето лично пътешествие, запомнете, че удоволствието от лова е също толкова важно, колкото и самата награда.Затова, внимавайте и бъдете нащрек, и кой знае? Може би вие ще бъдете този, който ще намери златото. 

Дата на публикуване 25-07-2022 Соня Загорска

Относно автора

Соня Загорска

Специалист по дигитален маркетинг с над 6 години опит в сферата на хазарта и изключително внимание към детайла. Следя последните новини и иновации в казино игрите и винаги се стремя да предам информацията на читателите по интересен и увлекателен начин.

Вижте още публикации от Соня Загорска
×