<!– 

Начини за плащане:

Visa

visa

Mastercard

mastercard

Transfer bancar

bankov transfer

Maestro

maestro

 

Играйте на следните устройства:

Windows

windows

Ios

ios

Android

android

Mac OS

mac os

 

Налични игри:

Лото

loto

Преглед на букмейкъра и регистрация

Едва ли има човек, който никога да не е чувал за „тотото“ и организатора на тези игри – Българският Спортен Тотализатор. В днешно време се появяват все по-модерни лотарийни игри и предизвикват огромен интерес у българските играчи. БСТ е лидерът когато става въпрос за подобни игри и още по-добрата новина е, че вече не е нужно да се разкарвате до тото пунктовете, защото разполагат и със сайт. Регистрацията е много лесна и няма да ви отнеме повече от 5 минути. За целта само трябва да посетите официалния сайт toto.bg и да кликнете върху оранжевия бутон „Регистрация“, който ще видите на началната страница. След това трябва да попълните всички полета и да предоставите потребителско име, валиден имейл, парола за вход, имена и телефонен номер. Накрая трябва да отбележите какво е вашето гражданство, предпочитан тип идентификатор, да потвърдите, че имате 18 години и да се съгласите с общите условия. С това приключва вашата регистрация и можете да започнете да се забавлявате с вълнуващите лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор.

История на Toto.bg

Както споменахме, toto.bg е онлайн порталът на БСТ, който може да видите още под името Спорт Тото. Тотализаторът стартира своята дейност още през 1957 с хитовата игра Тото 1 и продължава да набира популярност и до ден днешен. Дейността на този букмейкър се развива както онлайн, така и в над 1500 физически тото пункта. Част от средствата на оператора се събират, за да се подпомогне развитието на спортните дейности в България. Българският Спортен Тотализатор прави това от началото на дейността си и членува в международни организации за сътрудничество между хазартни оператори от цял свят.

Предимства:

  • Нарастващи джакпоти
  • Възможност за онлайн залагане
  • Разнообразни лотарийни игри

Недостатъци:

  • Моментните игри не са налични онлайн
  • Само един разплащателен метод

 

Видове игри

Както сигурно сте чували, класическата тото игра се състои само от познаване на определен брой числа. Но съвременните игри предлагат доста повече възможности. Игрите в сайта toto.bg са разделени на Тото 1 и Тото 2. Имайте предвид, че джакпотите при тях са прогресивни, тоест се натрупват постоянно и увеличават с всеки изминал тираж. Едва когато някой ги спечели се връщат на дадена сума и започват да се трупат отново. За да грабнете джакпота, трябва да познаете всичко, което се изисква от определена игра. Например, при 6 от 49, трябва да уцелите всичките 6 числа, които ще се изтеглят от колонката. В случай, че джакпотът бъде спечелен от повече от един човек, печалбата се разделя поравно. Всяка игра от тиражите Тото 1 и Тото 2 обаче си има отделен джакпот. Ако искате да се включите и вие в тези лотарийни игри, можете да го направите в пунктовете на БСТ или за още по-голямо удобство в официалния сайт. По принцип тегленията се излъчват на живо по телевизия БНТ, но можете да проверите резултатите и по-късно в интернет.

Тото 1

В раздела Тото 1 ще откриете различни видове игри, които се базират на футболни срещи. Една от тях се нарича „13 срещи“ и се състои в познаването на крайните разултати на 13 мача. Играчите имат възможност да използват и така наречените системи за пълно комбиниране, които позволяват включването на няколко варианти на знаците. За повече информация, трябва да посетите toto.bg. Друг тип игра на Тото 1 е 12 Тип 1Х2. Тя е на същия принцип, но разликата е, че тук трябва да прогнозирате 12 срещи. При нея тиражът е в неделя и е само един. Минималната сума, която можете да заложите е 0.10 стотинки. И последната игра от Тото 1 се нарича 10 от 10. За да спечелите тук, трябва да познаете резултатите от 10 футболни срещи. Отново, тиражът е един път в седмицата в неделя и могат да се използват и системи за пълно комбиниране.

Тото 2

Има няколко вида игри в Тото 2 и те се базират на числа. Можете сами да направите прогнозите си или ако не можете да ги измислите, да използвате опцията „Автоматично“, която ще избере вместо вас на случаен принцип. Трите основни игри тук са 6 от 42, 6 от 49 и 5 от 35. При първите два вида имате право да прогнозирате 6 числа от общо 42 или 49 числа. И за двете игри тегленията са два пъти в седмицата – в четвъртък и неделя. Но разликата е, че при 6 от 42 минималният залог за една комбинация е 0.60 стотинки, а при 6 от 49 – 0.85 стотинки. Стойността на джакпотите също се различава. При играта 5 от 35 трябва да познаете 5 числа от общо 35 като минималният залог за една комбинация е в размер на 0.50 стотинки. И тук тегленията се извършват в четвъртък и неделя.

Втори тото шанс

Освен редовните тегления на Тото 2, съществува и още една специална игра наречена Втори тото шанс. Тя се отнася за 5 от 35 и 6 от 49 и дава на играчите допълнителна възможност за страхотни печалби до 100 000 лева и предметни награди. Тази игра се тегли всеки понеделник и петък за тиражите от миналите неделя и четвъртък.

Зодиак

Играта Зодиак е малко по-различна от традиционните тото игри, защото при нея участват и дванадесетте зодии. Целта е да познаете 5 числа от общо 50 и поне една зодия. За повече комбинации, може да ползвате системите за пълно комбиниране. Минималният залог за една комбинация е 1 лв. и тегленията се извършват в неделя и сряда. Печалбите в тази игра са фиксирани, а джакпотът достига цели 3 милиона лева.

Рожден ден

При тази игра фишът се състои от три области и във всяка от тях трябва да попълните 2 цифри за годината, 1 число за месеца, едно за датата и едно за деня от седмицата. Ако пък не ви се мислят числа, можете просто да се доверите на автоматичната опция и да разчитате изцяло на случайността и късмета си. И тук тиражите са в четвъртък и неделя и могат да се използват системи за пълно комбиниране. Играта също е с прогресивен джакпот, така че не е за изпускане.

Тото Джокер

Повечето потребители мислят играта Тото Джокер за сложна, но това съвсем не е така. Тук печеливши са тези, които познаят двойки и числа от номерата на фишовете в Тото 1 и Тото 2. Тоест тази игра не се играе самостоятелно, а е като допълнение на двата тиража. Ще видите съответната област Тото Джокер на фиша и можете да заложите минимум 0.20 стотинки на комбинация.

 

Депозити и тегления от сайта Toto.bg

Единственият недостатък на платформата Toto.bg е, че не поддържа достатъчно разплащателни методи. Всъщност, депозитите и тегленията от сайта се извършват само чрез един метод и това е ePay.bg. Според Българския Спортен Тотализатор, това е най-сигурният метод. При използването на този електронен портфейл не се споделя конфиденциална информация, а те имат гаранция, че преводите се извършват от съответните лица. Хубавото е, че не е определена минимална сума за депозит, така че можете да депозирате и по-малко пари ако бюджетът ви е ограничен. Освен това, не се начисляват никакви допълнителни такси. Всички печалби до 10 000 лв. могат да бъдат изтеглени през ePay.bg. Нещата стоят малко по-различно при по-големи печалби, защото трябва да отидете в централата на Българския Спортен Тотализатор, да предоставите изискваните документи и едва тогава парите ще ви бъдат преведени по банкова сметка. Когато става въпрос за сигурност и плащания, няма за какво да се притеснявате, тъй като БСТ е утвърден оператор на хазартни игри, следващ стриктно законите в България и винаги изряден откъм спазването им.

Допълнителни награди

Ако не сте познали числата или футболните срещи при игрите от Тото 1 и Тото 2, не се отчайвайте, защото Toto.bg може да ви донесе допълнителни награди. В случай, че сте си купили билет за моментните игри и той е непечеливш, можете да го регистрирате в сайта и да участвате за тегленията в играта „Печалби Плюс – суми за думи“. Имате и още една възможност за големи печалби – ако откриете 3 символа „Печалби плюс“ в лотарийната игра „Трите 777-ци“, отново можете да регистирате кода и да участвате за още награди. Наградният фонд достига до 77 777 лева.

Обслужване на клиенти

При наличието на някакви въпроси, можете да се свържете с екипа на Toto.bg по всяко време в работен ден. Сайтът се обновява постоянно и може да се каже, че поддръжката е отлична. Най-лесният метод за връзка с отдела за обслужване на клиенти е чрез имейл. Ако им изпратите такъв, ще получите отговор в най-скоро време. Или ако запитването ви е спешно, можете да пробвате да се свържете с тях и по телефона.

Мобилно Приложение

Мобилното приложение на Toto.bg се нарича още Спорт Тото и е налично и за Android, и за iOS потребители. През него можете да попълвате електронни фишове за игрите на Тото 2 и да проверявате резултатите от тиражите където и да се намирате. Приложението ще ви изненада с модерен дизайн и в него ще намерите и отделна секция с новини, която включва спечелили късметлии, последни събития и т.н. От мобилното приложение можете да проверите и къде е най-близкият за вас тото пункт.

Цялостни впечатления

Ако сте любители на лотарийните игри, Toto.bg ще ви предложи уникални игри с огромни джакпоти. Българския Спортен Тотализатор постоянно актуализира и модернизира предложенията си. Възможността за игра онлайн е удобна и игрите са достъпни за всеки, навършил 18 години. Печалбите са освободени от данъци и ще ви бъде изплатена цялата сума както я виждате. Сайтът е оформен много добре и информацията е разделена в отделни категории, което го прави още по-лесен за навигация. Българският Спортен Тотализатор е запазена марка, така че ако ви се играят лотарийни игри, задължително опитайте късмета си при този оператор.

 

 –>

Преглед на букмейкъра 

Едва ли има човек, който никога да не е чувал за „тотото“ и организатора на тези игри – Българският Спортен Тотализатор. В днешно време се появяват все по-модерни лотарийни игри и предизвикват огромен интерес у българските играчи. БСТ е лидерът когато става въпрос за подобни игри. Ако искат да играят игрите на БСТ онлайн, потребителите могат да посетят сайта toto.bg.

Регистрация в Toto.bg

Регистрацията е лесна и не отнема повече от 5 минути. За целта само трябва да се посети официалният сайт toto.bg и да се кликне върху оранжевия бутон „Регистрация“ от началната страница. След това играчите трябва да попълнят всички полета и да предоставят потребителско име, валиден имейл, парола за вход, имена и телефонен номер. Накрая трябва да отбележат гражданство и предпочитан тип идентификатор, да потвърдят, че имат навършени 18 години и да се съгласят с общите условия. С това приключва регистрацията в Българския Спортен Тотализатор.

История на Toto.bg

Както споменахме, toto.bg е онлайн порталът на БСТ, който може да видите още под името Спорт Тото. Тотализаторът стартира своята дейност още през 1957 с хитовата игра Тото 1 и продължава да набира популярност и до ден днешен. Дейността на този букмейкър се развива както онлайн, така и в над 1500 физически тото пункта. Част от средствата на оператора се събират, за да се подпомогне развитието на спортните дейности в България. Българският Спортен Тотализатор прави това от началото на дейността си и членува в международни организации за сътрудничество между хазартни оператори от цял свят.  

Видове игри

Както сигурно сте чували, класическата тото игра се състои само от познаване на определен брой числа. Но съвременните игри предлагат доста повече възможности. Игрите в сайта toto.bg са разделени на Тото 1 и Тото 2. Имайте предвид, че джакпотите при тях са прогресивни, тоест се натрупват постоянно и увеличават с всеки изминал тираж. Едва когато някой ги спечели се връщат на дадена сума и започват да се трупат отново. За да грабнете джакпота, трябва да познаете всичко, което се изисква от определена игра. Например, при 6 от 49, трябва да уцелите всичките 6 числа, които ще се изтеглят от колонката. В случай, че джакпотът бъде спечелен от повече от един човек, печалбата се разделя поравно. Всяка игра от тиражите Тото 1 и Тото 2 обаче си има отделен джакпот. Ако искате да се включите и вие в тези лотарийни игри, можете да го направите в пунктовете на БСТ или за още по-голямо удобство в официалния сайт. По принцип тегленията се излъчват на живо по телевизия БНТ, но можете да проверите резултатите и по-късно в интернет.

Тото 1

В раздела Тото 1 ще откриете различни видове игри, които се базират на футболни срещи. Една от тях се нарича „13 срещи“ и се състои в познаването на крайните разултати на 13 мача. Играчите имат възможност да използват и така наречените системи за пълно комбиниране, които позволяват включването на няколко варианти на знаците. За повече информация, трябва да посетите toto.bg. Друг тип игра на Тото 1 е 12 Тип 1Х2. Тя е на същия принцип, но разликата е, че тук трябва да прогнозирате 12 срещи. При нея тиражът е в неделя и е само един. Минималната сума, която можете да заложите е 0.10 стотинки. И последната игра от Тото 1 се нарича 10 от 10. За да спечелите тук, трябва да познаете резултатите от 10 футболни срещи. Отново, тиражът е един път в седмицата в неделя и могат да се използват и системи за пълно комбиниране.

Тото 2

Има няколко вида игри в Тото 2 и те се базират на числа. Можете сами да направите прогнозите си или ако не можете да ги измислите, да използвате опцията „Автоматично“, която ще избере вместо вас на случаен принцип. Трите основни игри тук са 6 от 42, 6 от 49 и 5 от 35. При първите два вида имате право да прогнозирате 6 числа от общо 42 или 49 числа. И за двете игри тегленията са два пъти в седмицата – в четвъртък и неделя. Но разликата е, че при 6 от 42 минималният залог за една комбинация е 0.60 стотинки, а при 6 от 49 – 0.85 стотинки. Стойността на джакпотите също се различава. При играта 5 от 35 трябва да познаете 5 числа от общо 35 като минималният залог за една комбинация е в размер на 0.50 стотинки. И тук тегленията се извършват в четвъртък и неделя.

Втори тото шанс

Освен редовните тегления на Тото 2, съществува и още една специална игра наречена Втори тото шанс. Тя се отнася за 5 от 35 и 6 от 49 и дава на играчите допълнителна възможност за страхотни печалби до 100 000 лева и предметни награди. Тази игра се тегли всеки понеделник и петък за тиражите от миналите неделя и четвъртък.

Зодиак

Играта Зодиак е малко по-различна от традиционните тото игри, защото при нея участват и дванадесетте зодии. Целта е да познаете 5 числа от общо 50 и поне една зодия. За повече комбинации, може да ползвате системите за пълно комбиниране. Минималният залог за една комбинация е 1 лв. и тегленията се извършват в неделя и сряда. Печалбите в тази игра са фиксирани, а джакпотът достига цели 3 милиона лева.

Рожден ден

При тази игра фишът се състои от три области и във всяка от тях трябва да попълните 2 цифри за годината, 1 число за месеца, едно за датата и едно за деня от седмицата. Ако пък не ви се мислят числа, можете просто да се доверите на автоматичната опция и да разчитате изцяло на случайността и късмета си. И тук тиражите са в четвъртък и неделя и могат да се използват системи за пълно комбиниране. Играта също е с прогресивен джакпот, така че не е за изпускане.

Тото Джокер

Повечето потребители мислят играта Тото Джокер за сложна, но това съвсем не е така. Тук печеливши са тези, които познаят двойки и числа от номерата на фишовете в Тото 1 и Тото 2. Тоест тази игра не се играе самостоятелно, а е като допълнение на двата тиража. Ще видите съответната област Тото Джокер на фиша и можете да заложите минимум 0.20 стотинки на комбинация.

Депозити и тегления от сайта Toto.bg

В сравнение с останалите лицензирани онлайн букмейкъри, Toto.bg поддържа по-малко разплащателни методи. Възможни са депозити с методите дебитна / кредитна карта в системата на БОРИКА, ePay.bg, EasyPay и чрез банкомат с меню B-pay. Минималната сума за зареждане е 10 лв. При тегления с метода дебитна / кредитна карта се удържа допълнителна банкова такса в размер на 1.4% от заявената за изтегляне сума. При теглене чрез системата на Epay не се удържа такса. За печалби над 10 000 лв. клиентите трябва да предоставят документ за самоличност в ЦД на БСТ. Освен това, те се изплащат само по банков път.

Допълнителни награди

Ако не сте познали числата или футболните срещи при игрите от Тото 1 и Тото 2, не се отчайвайте, защото Toto.bg може да ви донесе допълнителни награди. В случай, че сте си купили билет за моментните игри и той е непечеливш, можете да го регистрирате в сайта и да участвате за тегленията в играта „Печалби Плюс – суми за думи“. Имате и още една възможност за големи печалби – ако откриете 3 символа „Печалби плюс“ в лотарийната игра „Трите 777-ци“, отново можете да регистирате кода и да участвате за още награди. Наградният фонд достига до 77 777 лева.

Обслужване на клиенти

При наличието на някакви въпроси, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Toto.bg. В меню „Контакти“ в сайта е посочен телефонът 0700 17 771. Цената на един разговор е според тарифния план на клиента. Работното време на кол центъра е всеки ден от 7:30 до 19:30 часа.  Посочен е и имейл на общата администрация – [email protected]. Отдолу има още 4 имейл адреса, на които могат да се изпращат мнения, препоръки, сигнали за проблеми и други въпроси. В долната част на началната страница има и линкове към профилите на БСТ в социалните мрежи Facebook, Twitter, YouTube, Instagram. Там също може да се осъществи контакт с оператора.

Мобилно Приложение

Мобилното приложение на Toto.bg се нарича още Спорт Тото и е налично и за Android, и за iOS потребители. През него можете да попълвате електронни фишове за игрите на Тото 2 и да проверявате резултатите от тиражите където и да се намирате. Приложението ще ви изненада с модерен дизайн и в него ще намерите и отделна секция с новини, която включва спечелили късметлии, последни събития и т.н. От мобилното приложение можете да проверите и къде е най-близкият за вас тото пункт.

Заключение

Сайтът Toto.bg е предназначен за любителите на лотарийните игри. В онлайн платформата са включени игрите Тото 1, Тото 2, Тото 2 – Зодиак, Тото 2 – Рожден ден, Тото Джокер и др. Регистрацията е лесна и могат да се използват платежните методи ePay.bg, EasyPay, дебитни / кредитни карти и банкомати с B-pay. Игрите в сайта са разпределени в отделни категории. Налична е и информация за предлаганите от БСТ моментни игри, въпреки че не е възможно да се играят онлайн. Българският спортен тотализатор си остава основният организатор на лотарийни игри, който функционира още от 1957 година и използва събраните средства за подпомагане на спорта в България.

Често задавани въпроси

Сайтът е собственост на Българския Спортен Тотализатор. Това е специализирано държавно предприятие, което не се нуждае от лиценз като останалите частни оператори. БСТ организира лотарийни игри от дълги години и събира средства за спонсориране на различни спортни мероприятия.

За да си направите акаунт трябва да влезете в сайта и да натиснете „Играй онлайн“ от началната страница. Тогава ще бъдете отведени до формата за вход, под която е и бутонът „Регистрация“.

Необходимо е да изберете потребителско име и парола и да предоставите валиден имейл, име, фамилия, телефонен номер, гражданство и тип идентификатор (ЕГН или ЛНЧ).

Предлагат се игрите Тото 2 – 6 от 42, Втори Тото Шанс 6 от 42, Тото 2 – Тото Джокер, Тото 2 – 6 от 49, Втори Тото Шанс - 6 от 49, Тото 2 – 5 от 35, Втори Тото Шанс – 5 от 35, Тото 2 – Зодиак и Тото 2 – Рожден Ден.

Не. Поддържаните методи за теглене от сайта са дебитна / кредитна карта, банкова сметка и ePay.bg.